25 Nov, 2022

DELOITTE RANKAR STRATIV SOM ETT AV SVERIGES 50 SNABBAST VÄXANDE TEKNIKFÖRETAG

Smart-techbolaget Strativ AB har gått från 30 till 70 anställda på bara två år. Nu har företaget blivit utsett till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag med en 37:e plats på Deloittes årliga lista.

Varje år rankas Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag av Deloitte. På deras lista Sweden Technology Fast 50 syns flera framgångsrika företag. Företag som PodMe, Digipartner, MediCheck och nu Strativ. Sen starten 2017 har bolaget levererat kostnadseffektiva och flexibla IT lösningar. Detta för att göra företag mer konkurrenskraftiga. Resultatet är en ökning på 870% i bolagets nettoomsättning under en treårsperiod.

– Att vara bland topp 50 är väldigt inspirerande för oss. Det ger oss stor motivation att fortsätta framåt! Vi vill dela vår tacksamhet med våra partners, kunder och alla teammedlemmar på Strativ för denna prestation, säger Strativs vd Abdullah Yousuf.

Strativ AB grundades i Umeå av civilingenjören Abdullah Yousuf med en vision om att utveckla Smart Society Solutions. Han lyckades föra samman en grupp begåvade människor och skapa en synergieffekt som med stor framgång ökat värdet för flertalet svenska företag.

– Vår hybridmodelllösning för IT-resurser, tillsammans med vår styrka i att tillhandahålla lösningsarkitekt, hjälper våra kunder att tillföra innovation snabbare i sin affärsprocess. Detta gör dem mer konkurrenskraftiga. Vi ser fram emot att fortsätta tillhandahålla våra tjänster till våra kunder och växa tillsammans med dem, säger Abdullah Yousuf.

Technology Fast 50 grundades 1995 i USA. I Sverige har Deloitte rankat de snabbast växande teknikföretagen sedan 2004. Rankingen baseras på ökningen av nettoomsättning över de senaste fyra åren och inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från mjuk- och hårdvara till life science, kommunikation och clean technology.


Se hela listan här